swan song

Så jävla mysig låååååt!
I alla fall, det var asmysigt i lördags håh <3 Och nu sitter jag hos Anders igen och han har varit tråkig aslänge och pratat i telefonen.
Jag vill ha fredag nu, för jag ska bli så odrägligt och lyckligt full och fyfan vad braaaa! Och träffa mallan och jag saknar mallan :( Jag ska träffa henne imorgon.

Och idag tog anders tummen ur röven och fixade äntligen min blogg, puss på det också!


LÖRDAG!

nu är det lördag och ace var här igår hihi. han åkte hem nyss, och nu står anders i duschen och vi ska snart iväg till eskilstuna, jag är helt sjukt pepp för det känns som att det var ett tag sen jag var där och hälsade på alla söta pojkar. jag tror det blir kewl.


Söta right? :)
pusss! :*

blubb.

aja, idag är det fredag :)
jag är fattig. och imorgon ska vi till eskilstuna. jag vet inte hur jag ska lyckas :c och snart ska jag åka till praktiken men först måste jag duscha tror jaaaaag, och äta lite frulle kanske?
anders är dum i huvet och hade glömt bort att han skulle på thåström igår hahah :'D så jag fick jobba kväll igår så vi skulle kunna åka hem samtidigt lolz.

nu orkar jag inte, herra puss!


mennn

jag peppar helgen, gör du?


ops.

glömde helt bort att jag hade en blogg, haha.
anyway, har flyttat hem lite saker till swanders nu för jag ska bo här ett tag :D vi lagade nyss mat, det va gott. och imorgon ska mamma opereras i uppsala så jag ska åka med dit.
kanske ska jag och anders baka kladdkaka snart? vet inte. i så fall måste vi gå och handla. woopwoop. herrA!

Saint Patrick's Day!

woho, ska hem till hence snart och dricka whiskey och guinness! fast först måste jag hitta gröna kläder.

some things stay, and some doesn't

jag saknar så mycket just nu.
öl, och kaffe

och cigaretter

och sommar, och mysiga promenader vid sjön och stanna för en öl med jones och lukes

och vååååår!

precis när man kan börja strunta i jackan och bara ha tjocktröja på sig

jag saknar wölölölms (worms) med jones och danen, och 10 komma jävligt fullor
och jag saknar att laga matlåda till andreas med köttbullar och makaroner och ett halvt smörpaket

jag saknar att gå ut och träffa jones mitt i natten vid rosa kiosken (som förövrigt är gul)
och gå omkring i hela hallsta och dricka öl hela natten och komma hem full kl 6 på morgonen till mamma som har fixat frukost
jag kom just på att jag saknar nog jones rätt mycket (fast jag egentligen inte vill det) för han var så bra förut. eller ptja. han är inte likadan längre helt enkelt. tråkigt.


i am not your gameboy

freezepop spelas hela tiden nu, usch vad mysigt.

men jaja. idag är det måndag och snart ska jag iväg till praktiken, sjukt segt att jag jobbar kväll både måndagar och onsdagar nu :( kommer ju dö typ.

helgen var helt okej, drog på konrad i fredags och träffa malle, amanda, angelica och några till. det var kul för det var så länge sen :D
och i lördags så kom einar och hämtade mig så drog vi till alex, det var nice och majkii kom :D hahah, sen skjutsade majkii hem mig och han lyssnade på harry potter böckerna i bilen och jag skrattade så jag nästan kissade på mig. sen skulle jag på jävla bowlingskit igår egentligen men jag blev arg på mamma för jag ville inte gå, så hon gav med sig till slut! tur var väl det, annars hade jag dött jätte mycket.

huhu, snart är det freeeedag! *längtar*

_____


och om det är så du har känt hela tiden så kan du dra åt helvete och sluta höra av dig
för om det är så du har känt så vill jag inte ha något med dig att göra
för om det är så, så är du riktigt jävla dum i huvudet.

closer

den där känslan
när man vill något, men gör något annat
den kryper omkring i hela mig
den värker i hela kroppen,
som växtvärk

när man säger saker man egentligen inte vill säga
för att inte göra någon annan illa

vad kallas den känslan?
är det skuldkänslor?

swimming pool


Late at nite, the air was cool
we snuck into the swimming pool
you dove headfirst, i waded in
the scent of chlorine upon our skin


the stars were bright, the water clear
i felt your heat as you swam near
i held my breath, you held my hand
moving away, further from land
the moon was full, everything blue
the water stilled, reflecting you
floating right here with you next to me
gazing at stars, we drift silently


late at nite, the air was cool
we snuck into the swimming pool
i went under and you followed
let's not think about tomorrow

______________

fan vad värdelöst det är att sitta och söka jobb överallt utan utbildning och erfarenheter. jag suger.


dumma

mitt ben ger sig inte, det gör sjukt ont fortfarande :( kanske ska gå till s:t ilians sjuksyster eller något. pinsamt att hoppa omkring på kryckor liksom..
men ja idag är det måndag i alla fall och jag börjar inte praktiken förrän kl 1 för cafeterian har stängt nu för skolan har inte råd att ha fritidsledarna på dagtid, it sux. så jag kommer börja typ 1 varje dag och jobba kväll två dagar istället för en, sjukt segt..
sixten är livrädd för motionscykeln mamma skaffade förra veckan hahaha. han är söt :E

okejrå lite bilder från i fredags!


Mallan och anders, sen emos bak


jag och mallan på bussen, kissnödiga


anders blödde :D


jacciechan, som spelar i adept som jag gjorde high five med två gånger :D


chemical vocation spelade, dom var bra. pierre har min keps :E


vi efterfesta hos mallan och sen gick jag, anders och jack hem till mig och soooov.
eller innan så pratade jag med alex i telefon :DDDD saknar honom.

cppppp

igår var nice som fan förutom att mitt ben har gått sönder typ.

mamma låter skitsur så fort hon pratar, då är det klart jag låter sur tillbaka och då blir hon asförbannad och JAG VILL INTE VARA KVAR HÄR JUST NU


äntligen fredag!!!

fyfan vad skönt med fredag! jag sitter hemma nu och behövde inte dra till praktiken för att jag skulle till tandregleringen, och anders kommer hit snart och allt är bara sjukt bra idag :D när anders har kommit ska vi dricka öl och äta en bulle, och typ runt 5 drar vi till mallan och förfestar lite sen drar vi in till västerås och går på chemical vocation, herbrightskies och adept. tror det blir mys :3 får se om björn kanske kommer också! skulle vara kul! annars har jag väl inte så mycket att säga för jag gör typ inget om dagarna förutom praktik och är hemma. tråkliv. fast skönt ändå för jag har inte tid med något hahah.

AJA; BRA DAG JA PUSS HERRA! :D


stoppa duvan

Joråsåatte, idag är det onsdag.. Nice. Jobbar kväll idag, men det kommer nog va helt okej ändå för vi ska börja träna idag :D alla ungar blev typ jätteglada igår när jag kom, haha. Och så skulle vi börja spela in en film och det gick inte så bra för det var ingen som kunde vara tyst, så jag skrek åt dom att hålla käften :$ skäms lite över det faktiskt.
Men om man kanske skulle äta lite frulle, ta en dusch och gå till tåget? För jag orkar inte åka buss det tar så lång tid, och det tar ju bara en halvtimme att gå till tåget trots allt. Jag har ju lovat mig själv att sluta vara så lat och tjockis. Tåget blir det! (+att mallan åker tåget hihi)
Och på fredag så äre Chemical Vocation, herbrightskies och Adept på sigurdsgatan och jag kommer in gratis :3 Fan vad bra jag är! :D
+ att det är bar, då kan man vara full också. Det är ju kanon!

Nej dusch nu, sen frulle.
HErraaaaa puss!

lalala

fett segt att jag inte kunde åka till praktiken idag heller för att kantzowska suger. Men imorgon så :D Och då är det bara fritids så det är bara kul! Nu sitter jag med min kära gitarr och försöker skriva något nytt men det kommer inte ut något alls, så jävla tråkigt. Och imorgon börjar Desperate Housewives WIE :DDDD

Nej fyfan vad segt, jag längtar tills imorgon och idag ska jag sova tidigt mmm, skönt. Ska ta och städa lite i rummet nu och byta lakan och så, så det blir jättemysigt att lägga sig sen ^^
HERRA!


hemma!

Helgen var kul :) va ute på CP både i fredags och igår. Fast igår ville inte Johanna och Patrik följa med så jag åkte med Björn! Men ptja.. Finns kanske inte så mycket att berätta förutom att jag har 166 kr att leva på hela mars, och west coast riot biljetterna hinner säkert ta slut innan jag får pengar och det suger ju som fan. Imorgon börjar praktiken igen :D Sjukt roligt, det har varit tomt att inte vara där på över en vecka. Saknar alla mina barn :E heheh.
Men nu ska jag ta och sova eller något (jag vet att klockan är typ halv 8 men jag har inte sovit mycket alls i helgen) så, herrraaa :D


RSS 2.0