hehehehehehhe

Efter en konferens om microkirurgi i New York satt de ledande kirurgerna i en bar och drack. När de så småningom började bli lite onyktra så kom dom in på deras största triumfer vid operationsbordet.

Den första, en australiensk kirurg, berättade:
- Vi fick in en kille som hade klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger lyckades konstruera en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så när han tillslut gick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.

- Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg.
- Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.

Den svenske kirurgen som hade suttit tyst och lyssnat harklade sig och tog till orda:
- En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba.

- Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en ny kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som vi döpte till Fredrik Reinfeldt och han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst...

throwdown.

Jag hade skrivit värsta långa inlägget men nu orkar jag fan inte skriva om det för det försvann. Här får ni kortfattat:
Fredags, kafé lillebror, åkte till västerås, konrad, sov hos Johannes.
Lördags, gick hem till pappa ett tag, åkte till alex, drog hem, sov.
Söndags, sov sov sov.
Måndags, sov typ?
Tisdags, arbetsintervju, Sara, sov där.
Onsdags, igår, mamma hämtade mig, vi åkte och handla och så ganska trevligt :)
Och idag är det torsdag och jag har träning typ, ska inte göra något speciellt.

Och imorgon åker jag till nykvarn! :)


Klippte mig också btw.



sidewalks

Aja, pliktverket failade mig för att jag hade för lågt BMI.
Idag är det torsdag och jag kom hem igår kväll, och jag har aldrig sovit så skönt som i natt, efter 10 timmars tåg. Det var såååå skönt att lägga sig i sängen och jag somnade direkt :)

Fast nu vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig till och från eskilstuna imorgon, lördag och måndag. Hoppas att det löser sig på något sätt i alla fall.

Btw, här är my girls from the praktik!


(Jag vet, jag ser asrolig ut, haha. Men dom är ju söta :>
Mai, jag, Vijosa och Nada)

jaja..

Då åker jag till göteborg om en halvtimme då.
Jag är sjukt nervös och jag vet inte vad jag har gett mig in på.

Men ja, åker till göteborg nu och mönstringen är klar på fredag. Då åker ja direkt från göteborg till eskilstuna för det är ju faktiskt lillebror då. Och förmodligen så stannar jag kvar i eskilstuna till den 24:e för då ska jag på sommarjobbsintervju på parken zoo, och jag har inte råd att åka fram och tillbaka hela tiden haha. Kommer sakna mamma :'(
I vilket fall som helst så är det spännande, och jag har världens snyggaste väska, helt ärligt! Vet att Petter skulle gilla den i alla fall :E eheheh! 
Mamma är sjukt sur idag, och bara gnäller hela tiden haha, fett drygt. Och sune bara fortsätter provocera henne, seriöst fattar han inte bättre eller? Nja, kanske inte, han är ju en karl.

MEN I ALLA FALL!
Så är jag inte hemma på ett bra tag, så om du vill nå mig så får du nå mig på min mobil, och dom som behöver nå mig har mitt nummer redan, hehu.

herraaa :)

sxe

Min lillrbror ska göra något arbete och har fått hem ett häfte, på en av sidorna står det:

"Straight Edge
- protest mot droger och kött

"I dont drink, I dont smoke, I dont fuck,
at least i can fucking think"

Den här raden från det amerikanska bandet Minor Threat sammanfattar en hel del av budskapet inom Straight Edge-rörelsen. I varje fall stämmer det första: att de inte gillar alkohol och andra droger. Och även det sista: att en "straight edgare" tänker själv, och inte bara gör som alla andra. Det där i mitten om sex är kanske svårare att veta något om.

Som så mycket annat uppstod straight edge i USA. Och som så mycket annat började det med musik, nämligen "hardcore". Det startade som en protest mot det ökade våldet på punk- och hardcore-konserter, som ofta slutade i stora slagsmål. Sångaren Ian McKaye i bandet Minor Threat och andra ville föregå med gott exempel genom att sluta använda alkohol och droger.

Det här var i början av 1980-talet. Under 90-talet har straight edge också kommit till Sverige. Numera är straight edge inte bara emot droger, minst lika viktigt är för många att de är vegetarianer eller veganer. De äter alltså inte kött, utan protesterar mot köttproduktion och köttätande.

Musiken är viktig inom straight edge-rörelsen. Hardcore är en tung aggresiv musik, ungefär som en blandning mellan punk och hårdrock. Långt ifrån alla hardcore-band hänger ihop med straight edge, men typiskt för straight-edge-banden är att texterna handlar om värdet av att vara drogfri och att vara sig själv. Man ska hålla ihop och det går att förändra sig själv och världen. Men det handlar inte om politik - det är inte så saker ska förändras. Det finns inga ledare och inga föreningar eller organisationer. Det viktiga är att göra det man själv tycker är rätt. Att välja en livsstil. Och det kan i sin tur leda till en fredligare värld.

Hur kan man se på någon att han eller hn är straight edgare? Egentligen finns det inte en egen klädstil för straight edgare. De ser ut som andra hardcore-fans, t.ex. skate-board- och snowboardåkare. Håret är oftast kort, antingen blonderat eller färgat. Byxorna är extremt säckiga och stora. Många har en kedja som händer mellan framfickan och bakfickan. Tröjorna är ofta färgglada och har favoritbandet påtryckt."


Jag dog lite av skratt när jag läste det sista. Men att man får läsa om sxe i skolan (åk. 8) är ju inte fy och skam.


fattar inte..

Varför kollade jag? Nu känns det så jävla ovärt allting, jag är så arg. Varför visar jag inte det då? Vet inte. Jag har ingen lust alls att ens prata om det med dig. Nu gör jag det till värsta grejen, men just henne!? Varför? Varför lät jag dig komma hit, som att det inte hade hänt? Åh, jag hatar att jag inte kan säga ifrån. Jag trodde verkligen inte att du skulle vara sådan, med tanke på "hur rädd du var om mig" hela tiden. Jag trodde verkligen inte det om dig, men oj vad fel jag hade. Inte bara en heller, ehhehehe.
ÅH JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG
och jag vågar inte ens berätta det.

blubb

Idag är det måndag och jag försov mig till praktiken så jag tror inte att jag ska åka dit alls, blä.
På onsdag åker jag till Göteborg och mönstrar, jag är ganska nervös över det, fast jag förstår inte varför. Imorgon ska jag nog ta en fika med Lucas, hoppas jag. det kan bli ganska roligt med tanke på att jag inte har träffat honom sen i våras typ? I alla fall inte umgåts med honom sedan dess. Nu är jag trött, skriver sen herra!

mennenee

Sjukt värdelöst.


untz



Hej jag heter emma och jag har ingen tandställning längre. Fast jag har en ful glugg och en sne tand ändå.

Igår åkte jag till Eskilstuna och träffade Edward och hans bror och hans brors flickvän! Vi gick och fikade sen åkte vi hem till Edward, och från huset såg man till Västerås, det var ganska coolt. I alla fall, vi gjorde inte speciellt mycket alls, fast jag åt mat från spicy hot för första gången i hela mitt liv! Rock n' roll va?
Och idag åkte vi in till stan och träffade Elias i ungefär 10 minuter, sen gick vi och fikade och då kom jag på att jag ville hem så vi gick till tågstation och missade tåget med typ 4 minuter, så Hence fick komma och hämta mig.
Nu är jag hemma, och ingen vill dricka öl med mig, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Ölsugen? HÖR AV DIG! puss, herra!

rubrik

Idag är det fredag, ganska skönt, fsat jag vill mest ha något att göra hela tiden så jag slipper tänka, för det är så jobbigt. Einar kom igår på världens bästa uttryck tror jag, "allt känns som en skadad sockerkaks smet". Jag gillare!

I vilket fall som helst flyr jag stan och drar till Eskilstuna direkt efter praktiken, det blir nice hoppas jag. Dränka sorgerna i hårfärg, cigaretter och Edward. När folk frågar mig vart jag vill flytta, och jag skarar Eskilstuna, då tycker alla att jag är dum i huvudet. Varför? :( Världens bästa människor bor ju där, det är klart man vill dit? Jag har aldrig tråkigt när jag är där :3

ÅH, eftersom att jag åker direkt efter praktiken fick jag öppna mitt alla hjärtans dags kort från min lillasyster :') Det var det gulligaste ever!

"Gåvan som är,
handgjord här
den är från mig,
bara till dig.

<3

Du betyder mycket för mig,
därför är det här till dig.
Du är världens bästa syster,
därför gillar jag inte när du är dyster.
Hoppas denna gåvan är bra nog,
jag gjorde den när jag log.

=)

/ din "lillsyrra" "

MNÅ SÅ SÖT <3 Och så låg det ett armband i ^^ Fast jag kan inte sätta på mig det själv, så jag får vänta tills jag kommer hem igen.
Men nu ska jag styra frilla och grejer, herraaaa!

it was bound to happen..

so just, keep moving on there's no perfect endings

________

Allt utom perfekt.

På fredag flyr jag stan till Eskilstuna om jag lyckas skrapa ihop pengar till tåget.
Nu borde jag inte sitta vid datorn, utan göra något vettigare, men jag orkar faktiskt inte. Och bussen går om en kvart ungefär, jag kan inte äta. Magen låter som en motorcykel som drar förbi i 180 km/h.
Det här är fan inte bra.
Men det finns ingenting jag kan göra åt saken. Eller? Näe, vad skulle jag kunna göra.. Det är ju inte ens jag själv som styr mig nu för tiden känns det som. Helt åt helvete. Vad pinsamt att jag har alldeles rödgråtna ögon och är klar i skallen som en fotboll och ska iväg till praktiken nu. Det känns inte så bra. Och den jävla äckelsnön försvinner aldrig. Brr.


Imorgon tar jag bort min tandställning i alla fall, puss.
herra

bad religion!

Jag kom på att bad religion är jääävligt bra promenadmusik!
Och så är jag lycklig för jag fick mail om att parken zoo vill ha en arbetsintervju med mig, fast det var samma dag som jag drar ner till göteborg och mönstrar så jag ringde dit och fick en ny tid :)
Sen när jag satt på bussen hem från praktiken (nyss alltså) så ringde edward och sa att något företag erbjudit dom halvtidsjobb men han var inte sugen så jag kanske skulle få ta hans plats! OCH VET DU VAD DET INNEBÄR?! JAG MÅSTE FLYTTA! :DDDD
Hoppas att det blir så bara.
Men nu ska jag slösurfa lite och sen äta, sen soova för jag måste ta bussen klockan 8 imorgon, puss!

Herrrrrra!


såatte..

det verkade lösa sig ändå.

__________

Ska snart åka till praktiken med mitt nya busskort, som bara funkar mellan kolbäck och västerås. Vilket suger riktigt hårt med tanke på att jag måste åka västerås-hallstahammar ikväll för kolbäcksbussen har slutat gå då.
Mamma sitter som vanligt och mumlar för sig själv när hon äter och jag stör mig på det också som vanligt.
Allt är som vanligt, förutom att min mage kurrar högt som en jag vet inte vad, men jag kan ändå inte äta. Idag jobbar jag mellan 13-21.30, det känns som en evighet. Och jag skriver inte gratis sms längre, det gör ju saken ännu tråkigare.
Men nej, nu ska jag försöka styra upp min nya frilla.

Herra!

eheh



jag råkade impulsklippa mig lite.

mja.

aja, det där gick ju inte alls. vi kom inte fram till någonting.

________________________________

anyways. Ska ta bussen till kantzowska om ett tag och hämta ett nytt busskort, sen åker jag till praktiken. Och igår satt jag och kollade på massa lägenheter i Eskilstuna, jag hoppas att jag får ett jobb snart så jag kan flytta härifrån. Det skulle vara så skönt. Anders ska flytta med mig då! :>

AJA, nu längtar jag tills på fredag för då försvinner tandställningen och sen längtar jag tills nästa onsdag för då drar jag och mönstrar i allas vårt underbara Göteborg. Och på vägen hem därifrån hoppar jag av tåget 3 hållplatser för tidigt och då hamnar jag i Eskilstuna för det är Kafé Lillebror, heja livet! <3

Herra!

the perfect ending

Taken in context
It's not a bad thing
But when you start to pick it apart
It gets so depressing
It's that sort of thing
That makes you think too much
It's that sort of thing
That makes you lose your objectivity


-

Ja, det är så det är just nu. Jag vet inte ens vad jag tänker. Men för mycket är det i alla fall.
Åh, inte just nu. Jag orkar inte! Det känns som att du inte ens bryr dig. Ta mig härifrån.

orken

den börjar ta slut, för allt blir så jobbigt och jag går bara omkring och är arg hela tiden.
men jag vågar inte berätta, jag vågar inte tala om hur jag känner.
vet inte vad jag ska göra


värdelöst.

hej jag heter emma och jag har inte ätit mat på typ 3 dagar.
idag fick jag skjuts av mamma till tågstationen i morse, och sen funkade inte mitt jävla buss/tåg kort och jag blev svinarg men tågkontrollanten gick bara förbi mig, tack!
och jag är hungrig som en jag vet inte vad.
jag kan inte åka till jack heller för jag kan bara åka från hallsta till västerås nu. jag dör.
plus att jag är hungrig. och på dåligt humör.


herra

your hand in mine

Juste, helgen var helt okej ändå. Fast på lördagen var jag fett sur på jack ett tag för att han inte kom hit. men jag och alex åkte ut till strömsholm till hästbrudarna och festa där i stället. Okej, det var kanske inte världens bästa fest. Ganska ovärd faktiskt. Men bättre än att sitta hemma bara i alla fall. Och idag är det onsdag och jag jobbar kväll. Börjar 13.00 och slutar 22.00. Det känns inte sådär jättepepp med tanke på att bussarna hem till mig slutar gå runt 19 och jag måste gå från samhället hem sen. Uh ;c
Fast det är lite skönt ändå för det är bara fritids nu och sen gården, slipper alla jobbiga i  skolan haha :b Nej men nu måste jag ta och styra upp mitt hår lite, och sen gå till bussen.

Herra!

bussåkande

jag tänker alltid alldeles för mycket när jag sitter på den där bussen. det känns som att jag sitter där i flera timmar och bara tänker, fastän bussresan bara tar 30 minuter. idag satt jag och tänkte på hur allt skulle vara om man hade gjort andra val än vad man gjort, eller om man låtit bli och sagt något. om jag inte hade gått om första året i gymnasiet, vad hade jag då gjort nu? hade jag fortfarande gått media då, i trean nu, och ta studenten om några månader med mina gamla klasskompisar? hade jag träffat jack?
eller, tänk om jag hade valt att inte träffa jack i somras. vad hade jag gjort just nu då? eller, tänk om jag och niklas aldrig hade börjat bråka.. hade jag fortfarande hängt i skultuna varje helg? och om jag inte hade flyttat till hallsta, hade jag träffat anders, mallan, einar och alla? hade jag varit hos klara varje helg? eller, tänk om jag och lucas inte hade tappat kontakten, hade jag blivit som honom då? och tänk om jag hade stannat kvar hos victor, hade jag flyttat med till norge då? eller hade han ens flyttat dit?

nej nu orkar jag inte tänka mer.


RSS 2.0