en fredag.

och jag är sjukt förkyld och det är jätte jobbigt för jag kan inte åka till praktiken.

fast idag är dagen jag ska försöka styra upp mitt liv lite grann! jag ska åka till banken nu, och sedan arbetsförmedlingen och försöka skriva in på alfakassan eller vad det nu hette, så jag får pengar om tre månader. haha. men det är ju typ så länge kvar tills jag inte får gå i skolan längre, så det blir säkert bra!
och jag tog ut min armpiercing igår kväll för den gjorde mest ont för jag fastnade överallt hela tiden.

och alex kommer hem ikväll så imorgon är det pahartehey!
saknar min jackis massor också, för vi träffas inte så ofta längre eftersom att jag är på praktik och slutar sent hela tiden :c tråkigt.

herra puss!


eeeeheh

lördag. och jag sitter här och väntar på att gå till bussen som går till västerås 18.00. hoppas malin också hinner! ska hem till sara och fira linus födelsedag, det blir nog nice!


vi va hos sara igår med och förfesta innan krogen, haha fett mys<333 timmo och alex och grejer, alla  va med igår liksOM! förutom mallan :c
jag skulle ju på konrad igår för att träffa min syster, men hon kom inte ens dit. polarn likz. och så prata jag med seb typ en halvtimme eller något, fett längesen jag prata med honom eller träffa honom lalaala. och så träffa jag makkan, min bror alltså, på konrad och så träffade jag aram och malle och baby och gud, alla var där igår typ :)
fett kul i alla fall
måste äta nu hERRAAAA

ojdå

jag hatar att säga det här, men det känns faktiskt sjukt värt att gå upp halv sju för att åka iväg till något man för en gång skull ser fram emot. det är torsdag, och jag börjar praktisera på s:t Ilians fritidsgård kl 10.00 idag!

senare har jag träning, och SEN KOMMER ALEX HEM IKVÄLL :D YEEEEEY!!!!

nu ska jag typ, äta frukost eller något, herra!


together. forever. united.

jag hatar att drömma om dig, för det känns alltid så verkligt. allt var bra igen, på något vis. jag åkte till dig och vi spelade tv-spel, som vanligt vann du. vi ölade, och jag hade spider-man täcket som vanligt. allt var som det brukade. det var så skönt, så.. jag berättade för dig om allting som hänt under den här tiden och du visste det redan, för vi hade aldrig slutat prata med varandra. du visste precis allting. och du frågade om jag slagit i huvudet haha.. det var så verkligt. jag önskar att det var på riktigt. jag hade verkligen behövt dig nu.
jag saknar dig.

värdelöst

jag hatar idag. jag är hungrig, jack sover, alla är arga och jag är nog mest arg.
kan inte den här dagen bara ta slut, snälla? det finns ingenting att äta, och jag tror jag dör snart helt ärligt. AH JAG ORKAR INTE HEJDÅ


tjululul

fick min beställning från barbarella idag! så lite glad är jag, en svart stav till min earl, med små kulor, sjukt bra! :D och så var jag och spelade in hos einar och joke, vi hann bara med en låt och en kebabrulle men det är också nice^^ fast jag har inte fått låten än för mitt internet är typ cpsegt, men men men men
imorgon drar jag till eskilstuna kommer bli fett med nice.
så jag skriver nog inge mer förrän jag kommer hem, typ på lördag tror jag!
HERRAAAA, puss

ptja.

fredag imorgon! wie.
fast idag är det torsdag och klockan är nu 9.47, om en timme och en kvart går jag ut till bussen och åker till stan, där ska einar hämta mig sen drar vi till hökåsen och spelar in :D nicenice! och imorgon drar jag till eskilstuna och är där typ kl 1, och då ska edward möta mig och jag hoppas för hans egen skull att han gör det annars är han så gott som död :') fett pepp imorgon i alla fall! orkar inte skriva mer nu.

pusS!

näe..

förmodligen är det ingen som läser, men vad spelar det för roll? haha
idag var jag hos tandregleringen och guess what! TANDSTÄLLNINGEN ÅKER BORT OM EN MÅNAD :D hehehe och justja, så var jag hos banken och skulle fixa så jag kunde handla på internet men nääe, man måste ha fast jävla inkomst jävla skit bank. jag kommer aldrig kunna köpa min tröja :'( jag är fett sur nu och MAMMA PRATAR JÄTTEMYCKET FAST JAG BRYR MIG INTE aaaaah. blir tokig.
ska åka till jack ikväll, om inte han börjar sent imorgon för om han gör det pallar jag inte.
herra

fett.

nu är det måndag och jag skulle egentligen till kantzowska (eller hur det nu stavas) och ha möte med en gubbe. fast jag har gått och blivit jättesjuk så jag kunde inte gå dit ;c stackars mig.

jag har i alla fall lyckats övertala jack att han skulle komma hit ikväll istället för att åka hem, wie :D för han är bland det bästa jag vet :*

och på fredag ska jag till eskilstuna och jag stör mig så mycket på att jack ska va med en äcklig person då så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. döda, kanske? HEHEHE nerå nu ska vi inte vara sådana. men jag ska bli full i alla fall. woop.^
 
hejrå!

btw, bild från i lördags!

 


bakis? ja

ojojoj. ojojojojOJoj. heh, hade sjukt kul igår! det var ju kanske mest bäst att min baby kom också :D haha. tequila ska man inte dricka, bara så ni vet. undrar om det ens är någon som har läst den här bloggen, hahaha. blubb. men som sagt, det blev tequila och dansa på bardisken och jag hade nog den bästa födelsedagen i världen! tack som fan! OCH JUSTJA! hahahah! träffade en tjej som jag var sjukt bra kompis med när jag var liten, det var jag som lärde henne svenska när vi var små när hon flyttade till sverige, hon fick mitt nummer och jag fick hennes champange lol sjukt äckligt. :D men nej, nu ska jag försöka laga mat och sen hoppas jag att min jackis kommer för annars dör jag nog.
puss!


FREDAAAG

fyfan  vad skönt med fredag, jag är ledig och allt!
Swanders ringde och väckte mig för typ en halvtimme sen, lite småelakt tycker jag :> fast det gör inget mamma blev glad att jag var vaken i alla fall, hehu.

men som sagt, idag är det fredag (!) och swanders kommer ikväll och vi ska dra till alex och hare mys lite sådär innan jag fyller 18 och alex drar in i lumpen :C (vilket han gör på söndag).

aja, nu är jag trött herra pus!s

torsdag.

idag börjar skolan och jag är inte där. än. men jag ska dit till kl 2 och prata med studievägledaren så jag får gå ut på praktik, det blir skönt.

ptja, alla verkar dissa på lördag så vi blir bara typ 6 st som drar ut, fast det blir mysigt ändå! :*

!!
jag är så sjukt trött på dig,
just nu känns det som att
du kom till sverige bara för
att göra mitt liv surt. hejdå.

2 dagar kvar till min födelsedag, eiei!
8 dagar kvar till lillebror, woopwoop!

vill inte ha någon rubrik.

idag äre tisdag och nu ska jag precis åka iväg till bowlinghallen och spela en tävling, vilket förmodligen kommer gå åt skogen med tanke på att jag inte tränat på en månad typ. haha.

jack ligger i min säng och sover, söt som vanligt ^^
han ska väl iväg snart också, och sen drar vi hem till honom och spelar monopol verkar det som. en vacker dag ska jag elda upp det jävla spelet, så sjukt tråkigt är det.

killing the dream var hur sjukt bra som helst förresten, och ja, mallan är värd som fan också! sjukt bra kväll i alla fall, puss!

4 dagar kvar till min födelsedag, pepp!
(fast jag drömmer mardrömmar om den hela tiden :C)

killing the dream

idag är det söndag och snart drar jag till hence, och där borde då mallan och adde vara, och sen! så åker vi till örebro och ska se killing the dream, fett pepp!
vi bilar alltså.

och sen var det något mer jag tänkte skriva men jag glömde bort det,

6 dagar kvar till min födelsedag, PEPP!
12 dagar kvar till kafe lillebror, PEPP!

en tråkig lördagskväll..

..gjorde jag den här bloggen i ren ilska av att någon snott mitt användarnamn "jagvarfull".
det var ju jävligt onödigt.
och jag är inte en speciellt bra bloggare för jag har aldrig tagit mig tiden till att sitta och skriva ner massa saker som ingen ändå läser, men vi får se hur det går.
och inte kan jag göra någon cool layout som alla andra, men jag får väl be någon vän fixa en åt mig.

en vecka kvar till min födelsedag, heja!

xoxo

RSS 2.0